Uniek kantoor
te koop in
Merelbeke

  • 2 400 m² kantoorruimte
  • Goede ligging tussen E40 en R4
  • Voldoende parkeergelegenheid
ontdek Buro Minard

Verleden treft
heden in unieke
parkomgeving

Aan de voorkant van de site pronkt het kasteel ‘Rotsart de Hertaing’. Dit historische gebouw dateert van 1774 en werd in de jaren 70 uitgebreid met een glazen complex dat lang dienst deed als kinderdagverblijf. Het kasteel is erkend als bouwkundig erfgoed en wordt volledig gerenoveerd met respect voor de oorspronkelijke elementen. Het achterliggende glazen complex wordt vervangen door een hypermodern kantoorgebouw met één verdieping, samen goed voor 2 400 m² architecturale kantoorruimte in Buro Minard.

bekijk de indeling

Buro Minard heeft alle troeven in handen van een ideale kantoorlocatie: een vlotte bereikbaarheid tussen Gent en Brussel, voldoende parking én een fenomenale groene omgeving.

Jelle Vandendriessche

Projectontwikkelaar Hexagon

Een kantoor op maat
van uw bedrijf

Momenteel werken we aan de aanvraag voor de omgevingsvergunning, die dit jaar nog wordt ingediend. Vervolgens plannen we de start van de werken na de zomer van 2020. Ziet u uw bedrijf al groeien in Buro Minard? Wij werken ook volgens het build-to-suit principe en kunnen het gebouw volledig op maat van uw bedrijfsnoden afwerken.

Vraag uw voorstel op maat aan
Nivo +0 286 m²
Nivo +1 199 m²
Nivo +2 199 m²
Nivo +0 — unit 0.1 346,11 m²
Nivo +0 — unit 0.2 311,88 m²
Nivo +1 — unit 1.1 346,11 m²
Nivo +1 — unit 1.2 416,79 m²
Bovengronds 39
Ondergronds 24

Een gedroomde
locatie voor klanten
en medewerkers

Het domein is omringd door een fantastische publieke parktuin. Vanuit uw kantoor geniet u niet alleen van een inspirerend uitzicht, voor uw medewerkers biedt de enorme parktuin aangename verstrooiing tijdens de lunchbreak of een ideaal jogparcours na een drukke werkdag. Daarnaast ligt Buro Minard op een gedroomde locatie tussen Gent en Brussel, vlakbij de E40 en het centrum van Gent.

contacteer ons

Vraag uw voorstel op maat aan

Wenst u meer informatie over Buro Minard?
Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u
om een voorstel op maat te maken.

In onze privacyverklaring informeren we je over de gegevens die wij verzamelen wanneer je onze website bezoekt en waarvoor we die gebruiken.